6 Tips För Att Få Gratis Flygbiljetter

Flygresor har genom åren blivit ett hårt konkurrensutsatt område. För att öka och behålla en stark kundbas använder flera flygbolag innovativa marknadsföringsstrategier. Flygbolag erbjuder belöningspoäng, freebies, rabatterade biljetter samt gratisbiljetter.

 

En flygresenär kan få en gratisbiljett om:

1. Du kanske har märkt att när ett flyg är överbokat gör Flygbiljetter tillkännagivanden och frågar om någon passagerare på flyget frivilligt skulle vilja kliva av. När en person ställer sig frivilligt säger flygbolaget "tack" genom att ge kunden kuponger värda 500 USD eller mer som kan användas på deras flyg under en period av ett helt år.

 


2. Som en kampanj har vissa flygbolag system som gör att om du köper biljetter till ett värde av x belopp på ditt kreditkort kommer du att vara berättigad att flyga gratis för ett fast antal biljetter.

 

3. En annan innovation som flygbolagen infört är att köpa biljetter i bulk till avsevärda rabatter. Detta är för affärsresenärer som vet att de kommer att resa mycket under hela året. Under sådana system är besparingarna på ordinarie biljettpriser betydande.

 

4. Leta efter marknadsföringskampanjer som erbjuder gratisresor och vinn gratisbiljetter genom att delta.

 

5. När du planerar en semester eller affärsresa väljer du hotellpaket som är en kombination av resa och vistelse. På så sätt får du fördelar inom båda sektorerna.

 

6. Registrera dig för bonusprogram med det flygbolag du väljer eller ditt kreditkort. Belöningspoäng som du samlar in kommer att omvandlas till gratis flygbiljetter. Faktum är att många kreditkort erbjuder hemliga belöningar för kreditkortsanvändning till flygande mil och detta betyder att du kommer att få dubbla fördelar.

 

Att resa idag har blivit lätt för den som vet. Så håll dig Flygbiljetter uppdaterad med reseerbjudanden och kreditkortskampanjer. Läs resetidningar och surfa på internet för värdefull information. Att resa med flyg är överkomligt, du behöver bara veta hur du får ut det mesta av resebyråer och flygbolag.

 

En annan bra källa för flygbiljetter är internet. Många webbplatser och flygbolags webbplatser har speciella rabatterbjudanden för internetbokningar och e-biljetter. Så logga in på World Wide Web och lär dig allt om att boka flygbiljetter online. När du köper något på internet måste du alltid vara försiktig med att skydda din integritet och ditt kreditkort från missbruk. Lär dig hur du använder internet på ett säkert sätt.

 

Vissa resenärer har bemästrat konsten att få gratis flygbiljetter. Man köpte till och med flera lådor med pudding för att samla de erbjudna flygmilen. Andra skriver till flygbolag med en äkta följsamhet och som ett sätt att säga "vi är ledsna" skickar PR-avdelningen dem gratisbiljetter på deras flyg. Resenärer har genom åren fulländat konsten att få "gratis" från flygbolag.

 

Om du verkligen letar efter sätt att få gratis flygbiljetter kan du använda dina egna sätt att göra det eller prova något av tipsen ovan.


Comments