SUPPLEMENTEN VOOR HUISDIEREN - ZIJN ZE NODIG?

 

Supplementen voor huisdieren zijn een noodzakelijk onderdeel om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften voor de gezondheid van uw huisdier.

 

Kunt u op een van deze vragen Ja antwoorden?

·         Is het moeilijk voor uw hond om op te staan?

·         Heeft uw huisdier moeite om trappen op en af ​​te gaan?

·         Loopt uw ​​huisdier alsof hij/zij pijn heeft?

·         Heeft u een ras dat bekend staat om gewrichts- en heupproblemen?

·         Springt uw huisdier niet meer op het bed of de bank, of op hun andere favoriete plek?

 

Als je een van deze vragen met "JA" hebt beantwoord, kunnen supplementen voor huisdieren helpen om de pijn weg te nemen en je huisdier meer recharge Lycamobile comfort en mobiliteit te geven.

 


Supplementen kunnen de gezondheid van uw huisdieren helpen als ze;

·         Stijfheid en pijn ervaren, wat wijst op een gevorderde behoefte aan gewrichtsondersteuning

·         Geriatrische honden en katten om te helpen met mobiliteit

·         Werkende of sportieve rassen die gezamenlijke ondersteuning nodig hebben

·         Huisdieren die herstellen van een ongeluk of na een operatie

·         Honden en katten met gewrichts- en bindweefselstress

 

Het vermogen om te lopen, rennen en springen is een groot deel van het onderscheidende vermogen van uw huisdier om emoties te uiten. Helaas zijn pijnlijke en stijve gewrichten net zo goed een onderdeel van het ouder worden voor huisdieren als voor mensen.

 

Aangetoond is dat supplementen voor huisdieren met glucosamine, dat helpt bij het behouden en bevorderen van de gezondheid van gewrichten en bindweefsel, essentieel zijn voor de gezonde ontwikkeling en het voortdurende onderhoud van bindweefsel en gewrichtsvloeistof die de gewrichten smeert. Ook methylsulfonylmethaan (MSM), een natuurlijke bron van organische zwavel, een essentieel element voor het behoud van gezonde gewrichten, botten, ligamenten en pezen.

 

PeopleToPets zet zich in om mensen en huisdieren te voorzien van natuurlijke gezondheidsproducten en natuurlijke gezondheidsoplossingen zonder schadelijke bijwerkingen. We willen helpen bij het opvoeden en het verstrekken van zoveel mogelijk kennis recharge Lycamobile over gezonde alternatieven. Voor een natuurlijk, holistisch multi-actie gewrichtsondersteunend huisdiersupplement met wetenschappelijk geteste ingrediënten die kunnen helpen de gezondheid van gewrichten en bindweefsel te behouden.

 

Comments