HOE U DE JUISTE PREPAID-CREDITCARD KUNT VINDEN

 

Prepaid creditcards, ook wel prepaid debetkaarten genoemd, worden populair onder mensen die niet in aanmerking kunnen komen voor een betaalrekening of creditcard. Met alle kaartopties is het altijd handig om te weten wat je doet voordat je eropuit gaat en een kaart gaat halen.

 

Vaak beschouwen mensen prepaid creditcards als hetzelfde; verschillende kaarten hebben echter verschillende soorten vergoedingen, L-mobi functies en diensten. Dit artikel helpt u bij het vinden van een prepaidkaart die bij u past.

 


Stap één: kaartgebruik identificeren

Als u op zoek bent naar een prepaid creditcard, moet u eerst vaststellen waarom u de kaart krijgt. Ga je het regelmatig gebruiken? Of wordt het alleen voor speciale gelegenheden gebruikt? De meeste kaarthouders gebruiken prepaidkaarten om hun persoonlijke financiën af te handelen, zoals het betalen van boodschappen, rekeningen en andere benodigdheden. Aan de andere kant gebruiken sommige mensen graag prepaidkaarten voor speciale gelegenheden, zoals vakanties, reizen en online winkelen. Als u weet hoe u uw prepaidkaart gaat gebruiken, kunt u uw kaartopties verfijnen.

 

Stap twee: kaartfuncties identificeren

In de vorige stap heb je vastgesteld hoe je van plan bent je prepaidkaart te gebruiken, nu moet je bepalen naar welke kaartfuncties je op zoek bent. Geldopname en directe storting is gebruikelijk bij de meeste prepaid creditcards en is meestal een noodzaak; Echter; sommige functies, zoals sms-berichten en kortlopende leningen, zijn meer een luxe en worden alleen aangeboden op bepaalde prepaid-creditcards. Een kaart met hogere stortingslimieten en gratis rekeningen kunnen bijvoorbeeld belangrijker zijn als u de kaart gebruikt voor het grootste deel van uw persoonlijke financiën, maar niet zo noodzakelijk voor iemand die hem alleen voor vakantie gebruikt. Maak een lijst met functies die u nodig hebt, een lijst met functies die u wilt en een lijst met functies waar u zonder kunt. Dit is handig wanneer u begint met het zoeken naar kaartaanbiedingen.

 

Stap drie: kaartkosten identificeren

Het laatste waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste prepaid creditcard zijn de kosten. Elke kaart is anders opgezet en heeft zijn eigen kosten structuur. Niet alle prepaidkaarten brengen hetzelfde type kosten in rekening, maar enkele van de meest voorkomende kosten die u kunt verwachten, zijn: activeringskosten, maandelijkse kosten, factuurbetalingskosten, geldautomaatkosten en transactiekosten. Identificeer alle mogelijke vergoedingen die u kunt verwachten te betalen, samen met een ideaal en maximaal bedrag dat u bereid bent te betalen voor elke vergoeding. Deze stap helpt door een budget in te stellen voor hoeveel u bereid bent te besteden aan uw prepaid creditcard.

 

Stap vier: Kaartvergelijkingssites

Nu je een idee hebt van wat je zoekt in een prepaid creditcard, is het nu tijd om te gaan shoppen om de kaart te vinden die bij je past. Met zoveel beschikbare prepaidkaarten om uit te kiezen, kan het behoorlijk tijdrovend zijn om door zoveel kaartaanbiedingen online te zoeken. Dit is de reden waarom kaartvergelijkingssites zo handig zijn. L-mobi De meeste creditcardvergelijkingssites hebben categorieën voor prepaid-creditcards, maar aangezien deze sites zijn geformatteerd voor traditionele creditcards, is de prepaid-informatie mogelijk niet zo nuttig. Het is beter om kaartvergelijkingssites te gebruiken die voornamelijk zijn ontworpen voor prepaid creditcards. Deze websites zijn geweldige informatiebronnen voor het vinden van de juiste prepaidkaart; u kunt prepaid-creditcards vergelijken, kaartrecensies lezen en informatie krijgen over een verscheidenheid aan prepaid-creditcards zonder voor elke kaart afzonderlijk op internet te hoeven zoeken.

 

Stap vijf: toepassen en beoordelen

Nu je een prepaidkaartvergelijkingssite hebt gebruikt om de prepaidkaart te vinden die past bij wat je nodig hebt in een kaart en wat je bereid bent te betalen, hoef je alleen maar een aanvraag te doen. Nadat je de prepaidkaart hebt aangevraagd die bij je past, schrijf je een kaartreview op de prepaidkaartvergelijkingssite die je hebt gebruikt. Door kaartrecensies te schrijven, kunt u bijdragen aan de gemeenschap van prepaidkaartkopers door uw eigen persoonlijke ervaring met de kaart te delen.

Comments